30.08.2017, 16:29
Riisi-šokolaadipuding
Hea magustoit on alati olnud au sees. Olgu pidupäev suur või siis väike. Kuna eestis tehakse ka kvaliteetset šokolaadi, siis hea on omavahel siduda riis ja maitsev šokolaad.
Koostisosad:
- 100 g Veski Mati jasmiiniriis
- 2 sl Või
- 200 g Tume šokolaad
- 60 g Rosinad
Keeda potis riis, kuid tee seda nii, et see poleks päris puder - jäta natuke "krõmpsu" sisse. Aga ole tähelepanelik, et riis põhja ei keeks.
Sulata potis või ning lisa sinna hea tume šokolaad. Sulata ja sega see ühtlaseks massiks.
Kui šokolaad on sulanud, sega omavahel riis ja šokolaad.
Jaota magustoit kaussidesse ning lase vähemalt tund jahtuda.
Serveerimisel võid kasutada kaunistamiseks ja maitsestamiseks näiteks marju või siis rosinaid.