24.08.2017, 11:11
Kodused kotletid
Hakklihast on eestlane alati lugu osanud pidada. Ja ilmselt oli igas köögikapis vanasti ka pakk riivsaia. Just nendest kahest saab täiesti suurepärased ja kodused kotletid!
Koostisosad:
- 2 dl Veski Mati Riivsai
- 2 dl Hapukoor
- 1 tk Hakitud sibul
- 500 g Kodune hakkliha
- 1 tk Muna
- 1 tl Sool
- 0.5 tl Purustatud must pipar
- Omal valikul maitseaineid
Pane riivsai umbes viieks minutiks kaussi vedeliku sisse ligunema.
Haki sibul peeneks ja soovi korral prae kergelt väheses õlis. Lisa hakkliha, muna, sibul ja maitseained ning sega ühtlaseks. Vormi saadud tainast märjaks kastetud kätega kotletid ja prae mõõdukal kuumusel kenasti pruuniks.