Potis popcorni tehes pane potipõhja pisut kookosõli ja aja see kuumaks. Testimiseks võid paar maisitera õli sisse panna, kui need paksuma hakkavad, on õli piisavalt kuum. Nüüd laota ühe kihina kogu potipõhi maisiga üle. Kata pott kaanega ja raputa läbi, et kõik terad õliseks saaksid. Oota kuni plaksumine algab ja siis harvemaks jääb. Tõsta pott tulelt. Vahepeal võib veel raputada. Nüüd on aeg maitsestama asuda.

Valmistamine


Trühvli-parmesani popcorn

  • Kohe kui kuumad poprcornid valminud on, vala neile või, sool ja riivjuust. Sega hästi läbi.
Cajun vürtsiseguga popcorn

  • Kohe kui kuumad popcornid valminud on, nirista neile oliiviõli ja puista üle vürtsiseguga. Sega hästi läbi.
Tseiloni kaneeli ja roosuhkru karamelliga popcorn

  • Sulata kookosõli. Kohe kui kuumad popcornid valminud on, nirista neile sulanud kookosõli ja puista üle kaneeliga. 
  • Sega läbi. 
  • Laota suhkur poti põhja ühtlase õhukese kihina ja kuumuta kuni saad vedela karamelli, nirista see popcornile ja sega hästi läbi, et kõik popcorni tükid karamelliseks saaks.