Napa Oru veinirong.

Rong on pandud kokku vaid 1-klassi vagunitest, mis pärinevad 1915. aastast ja 1950datest aastatest - valida saab, kas klassikalise viktoriaaniliku õhtusöögivaguni, akvaariumakendega vaatevaguni või futuristlikuma Vahemerestiilis vaguni vahel. Igas vagunis on oma menüü ja veinivalik ning kindel suunitlus, mida Napa Oru veinimajadest rääkida, tutvustada soovitakse.

Napa Oru veinirong.

Paketid sellele veinirongile algavad mõnest sajast dollarist ja sisaldavad enamasti mitmetunnist sõitu Napa Oru vaadetega rongis, gurmeeeineid, mis valmivad rongi enda köögis ja loomulikul ohtralt kohalikku veini. Valikus on veinid näiteks Charles Krug, Palmaz Vineyards, Vine Cliff ja paljude teiste veinimajade salvedest. Rongis on olemas isegi pakett "Mõrv Veiniekspressis", mille tarbeks riietatakse inimesed ka ajastutruudesse riietesse.

Raudtee ehitas 150 aastat tagasi ajakirjanik, ärimees, Mormoonide üks liidreid ja California esimesi miljonäre Samuel Brannan, kes tahtis tagada oma klientidele turvalise pääsu tema päevaspaasse Calistogas Californias.

Vaata, mida täpsemalt Napa Oru Veinirongis külalistele pakutakse: