Casamigos

Firma ostjaks on maailma üks suuremaid kallimate alkoholibrändide omanikke Diaego, kelle portfellis loksuvad juba varasemast Guinessi õlu, Johnny Walkeri viskid, Smirnoffi viin, Tanquery džinn ja nii edasi. Diageo on ka maailma suurima baarmenide ja kokteilide mõõduvõtmise World Class looja ning peasponsor. Eelmisel aastal osales sellel võistlusel Miamis meiekandi esindajana Tartu baarmen Regeri Zoo.

"Kui neli aastat tagasi brändi loomisel oleks keegi küsinud, et kas meie käes on miljardi dollari vääriline tootmine, siis ma usun, et me ei oleks seda arvanud. Samas näitab aga tootmise ostuhind Diageo usku meie tekiilasse," mainis Clooney intervjuus teemat kommenteerides.

Casamigos

Kõik kolm brändi loojat jäävad oma sõnul aga ka tulevikus Casamigose tekiilaga seotuks, nii joojate kui reklaamijatena. Ettevõte ostusummast 700 miljonit dollarit makstakse omanikele Diageo poolt välja kohe, ülejäänud 300 miljonit dollarit aga selle alusel, kuidas Casamigose tekiila järgmise 10 aasta jooksul müüb.

Eesti Alkoholiregistrisse Casamigos'e tekiilat kantud ei ole ehk siis Eestist seda kuulsat tekiilat osta ei ole võimalik.