09.05.2017, 18:40
KIIRE ÕHTUSÖÖGI SOOVITUS: Röstitud tšilli ja tomati kreemikastmes kanakints avokaadosalatiga
Õhtusöök jälle ukse ees ning seekord võiksime vaadata vähe teravamate elamuste suunas ning valmistada krõbeda nahaga kanakintsud, mille ümber on kreemine, kuid terav tšillikaste.
FOTO:
Koostisosad:
Röstitud tšilli ja tomati kreemikastmes kanakints avokaadosalatiga
- Kanakintsud
- Küüslauk
- Tüümian
- Paprikapulbrit
- Oliiviõli
- Meresool
- Must pipar
- Punane sibul
- Tšillipiprad
- Tomatid
- Punase veini äädikat
- Avokaado
- Salatilehti
- Vesikressi
Ärge ehmuge, tegemist ei ole millegi suudpurustavaga, me vaid anname tšilliga suhteliselt igavale kanakintsule "uue elu". Avokaado ja vesikressiga salat aitab aga lahendada rohelise lisandi probleemi. Head katsetamist!