18.02.2025, 19:41
Eesti traditsiooniline köök algajatele: seakeel sinepise tillileemega
Vabariigi aastapäev on just see aeg, kui tuua lauale kõik kapis peidus olev hea-parem ning rakendada kogu aastatega kogunenud gastronoomiakäsitöö selleks, et valmistada midagi äärmiselt võimast kogu perele hammustamiseks. Delikatessidest rääkides, tuleb kindlasti panna lauale ei midagi muud kui head seakeelt – kallerdisena, grillituna või mõnusate viiludena, heas kastmes. Proovime viimast!

Delikatessidest rääkides, tuleb kindlasti panna piduauale ei midagi muud kui head seakeelt – kallerdisena, grillituna või mõnusate viiludena, heas kastmes.
FOTO:
Koostisosad:
Seakeel sinepise tillileemega
- Allikavett
- Suurem sibul
- Küüslauguküüni
- Sellerivarsi
- Suurem porgand
- Loorberilehti
- Meresoola
- Musta pipart
- Till(ivarred)
- Sidrunit
- Sinepiseemneid
Seakeel ei pruugi tunduda paljudele maitsevinge delikatess, kuid seda see tagasihoidlik rupski kindlasti on: 100% liha, millesse pideva töötamise tagajärjel kogunenud palju maitseid ja headust. Keetke rohkete aedviljade ja maitseainetega keeled pehmeks, marineerige kastmes ning pidulaua üks pärlitest ongi olemas.
Oled juba tellija?