Valmistamine
  • Pane vesi ja suhkur potti. Kuumuta keemiseni ja keeda seejärel tasasel tulel 5 minutit. 
  • Lõpuks tõsta suhkrusiirup tulelt ning oota kuni see on jahtunud. 
  • Sega omavahel siirup ja ketšup, maitsesta Tabasco, Worchesteri ning laimimahlaga. 
  • Vala segu madalasse kaanega vormi ja tõsta sügavkülma. 
  • Lase segul tunnike külmuda ning sega siis kahvliga korralikult läbi ja tõsta uuesti sügavkülma. 
  • Külmunud massi tuleks 2-3 korda paar tunni jooksul kahvliga segada. 
  • Olenevalt vormi sügavusest võib sorbeti valmimine ka kauem aega võtta. 
  • Oluline on segada ja külmutada kuni ketšupisorbett on saavutanud ühtlase konsistentsi.
Loe hiljem
Jaga
Kommentaarid