Valmistamine
  • Kuna Geisha šokolaad on tavalisest veidikene pehmema koostisega, siis enne koogi valmistamist on soovitatav see panna jääkülma, kuna siis on hiljem seda mugavam riivida. 
  • Samal ajal vooderda koogivormi põhi kilega. 
  • Kui šokolaad on piisavalt tahkeks muutunud, siis riivi see ja jäta ootele. 
  • Sega väikeses kastrulis suhkur ja vesi ning kuumuta kogu aeg segades, kuni keema tõusmiseni. 
  • Keeda 3–4 minutit, kuni segu muutub siirupitaoliseks ja lisa siis segades šokolaad. 
  • Sega eraldi nõus munakollased ja brändi ning lisa aeglaselt šokolaadisegule. 
  • Vahusta eraldi nõus vahukoor ja kalla šokolaadimassi sisse. 
  • Vala parfeesegu vormi, kata toidukilega ning pane vähemalt neljaks tunniks sügavkülma.
  • Võta vorm külmikust välja umbes 10 minutit enne serveerimist. 
  • Tee kuuma vette kastetud südamekujulise vormiga parfeest südamekujundid või lõika kuuma noaga välja kolmnurgad. 
  • Riputa taldrikutele tuhksuhkrut, aseta keskele parfeetükk ja kaunista maasikatega.