Täna algas ülikoolilinnas juba mitmes restoranikuu „Maitsev Tartu“
"Toiduvalmistamine läheb kõigile korda. Tartu tublid kokad kannavad hoolt, et nii tartlaste kui linna külaliste maitsemeel saaks rõõmsa üllatuse või meeldiva äratundmise osaliseks," sõnas üritust kommenteerides Tartu linnapea Urmas Klaas.
Toitude valmistamisel kasutatakse võimalikult suures osas kohalikku toorainet. Kõiki menüüsid hindab žürii ja selgitab välja selle aasta parima. Toidunautlejad saavad hinnata restoranide pingutusi, selgitades välja külastajate lemmiku. Tulemused selguvad 3. märtsil.
"Maitsev Tartu 2017" kampaanias osalevad Tartu restoranid Atlantis, Cafe Truffe, Chez Andre, Dorpat, Eduard Vilde lokaal, Entri, JOP, Meat Market, Pierre, Polpo, Umb Roht, Villa Margaretha, Werner ja YliCool.
„Maitsev Tartu 2017“ toimub 1.–28. veebruarini. Erimenüüle kehtib komplektihind 19 eurot, mis sisaldab kolme käiku.