25.02.2021, 19:25
RETSEPTID | Kiired ja krõbedad šnitslid igaks elujuhtumiks
(3)Õige šnitsel on väljast krõbeda paneeringukoorikuga ja seest mahlase sisuga. Kui hea šnitsli tegemise nõksud selged, saad krõbedaid elamusi pakkuvat liha-, kala- või aedviljaviilu serveerida kiiresti nii argiõhtul kui ka päris pidulikul puhul.
Neljakordne paneering sinepisel seašnitslil annab lihale erilise mahlasuse ja koorikule krõbedat volüümi, sinep üllatab meeldivalt maitsepungi. Juustušnitsel on juustusõprade unistus. Pealt krõbedamast krõbedam, seest pehmelt sulav. Veisešnitsel rohelise pipraga ajab iga vuntsi heameelest muigele. Suvikõrvitsašnitsel on taljesõbralik taimne šnitsel neile, kes juba suvest unistavad.
Oled juba tellija?