VAHUVEINIKOOL: Õpime vahuveini aastavahetuseks õigesti jahutama ja serveerima
Nauditava elamuse saamiseks vahuveinidest - prosecco'dest, cava'dest, šampanjadest - tuleks need joogid õigesti jahutada, õigesti avada ja õigesti ka serveerida. Maitsed.ee vahuveinikoolis teemegi need äärmiselt olulised detailid nüüd selgeks!
Oleme koolitarkuse saamiseks pöördunud maailmakuulsa hotelliketi Hiltoni Tallinna endise peasommeljee Tarmo Sarapuu poole, kes näitab meile samm-sammult ära, kuidas vahuvein aastavahetuseks õigesti ette valmistada. Loomulikult saab pudelit avada pauguga vormelipilootide stiilis, kallata jooki keresse ka otse pudelist, kuid selleks, et meie elamus oleks vahuveinist maksimaalne, tuleks teada, kuidas õigesti veine juua ja serveerida.
Eilses vahuveinikooli esimeses osas näitas Hiltoni endine sommeljee meile, kuidas valida oma vahuveini tarbeks ideaalset klaasi. Kordame ka selle informatsiooni uuesti üle!
VAATA LISAKS