21.12.2016, 19:30
Ahjus valminud magustoit müslist ja virsikust
Ahjus valmistatud küpsetised meelitavad kohale mõnusa aroomiga. Seekordses retseptiklipis valmib müsli-virsikumagustoit. Head valmistamist!
Müslivirsik
Retsept: Mari-Liis Tammik, Miam Catering
- 6 spl pruuni suhkurt
- 6 tl võid
- 6 tl kaneeil
- 3 virsikut
- 6 spl Veski Mati Spordimüsli
- Serveerimiseks jäätist, värskeid marju
Lõika virsikud pooleks ning võta kivi välja. Jaota suhkur kuueks kuhjaks, lisa igale kuhjale 1 tl võid ja 1 tl kaneeli. Aseta virsik lõikepoolega suhkrusegu peale. Küpseta 180-kraadises ahjus 15 minutit. Lisa igale virsikule müsli ja serveeri soojalt jäätise ning värskete marjadega.
- Kas teadsid, et tervisliku müsli mõtles 100 aastat tagasi välja Šveitsi arst, tervislike eluviiside propageerimise pioneer Maximilian Bircher-Benner.
- Spordimüsli on Veski Mati kõige energiarikkam müsli. Seega on toode heaks energiaannuseks pärast sportimist. Spordimüsli sobib hästi energiaandjaks pärast väsitavat koolipäeva, jõu taastajaks füüsilise pingutuse järel.