Retsept: Mari-Liis Tammik, Miam Catering

  • 200g tumedat šokolaadi
  • 200g võid + määrimiseks paar spl
  • kakao
  • 4 muna
  • 6 spl suhkrut
  • 4 spl Veski Mati Nisujahu
  • kaunistamiseks kakao, värsked vaarikad

Määri ramekin-vormid võiga ning puista kakaopulbriga üle. Pane kõrvale. Sulata šokolaad ja või vesivannil. Klopi munad suhkruga kohevaks. Lisa sulašokolaadi-või segu ning vahusta veel mõned minutid. Sõelu juurde jahu ja sega veel paar minutit. Kalla segu ettevalmistatud vormidesse. Küpseta 180-kraadises ahjus 10-12 minutit. Kummuta taldrikule ja serveeri kohe. Peale võid puistada kakaod ja kaunistada värskete vaarikatega. Kõrvale sobib ka vaniljejäätis.

Jaga
Kommentaarid