Maitsed.ee jätkab lakkamatult nende retseptide otsimist ja oma lugejateni toomist. Lisaks igapäevasele kiirele söögisoovitusele, lükkasime kuu aega tagasi käima ka nädalavahetuseks heade ideede - söögi- ja joogiideede - jagamise rubriigi. Loodame, et leiate endale, oma kallimalae ja perele neist soovitustest kasu.

Nüüd aga vaatame tagasi 2016. aasta populaarsematele õhtusöökidele:

KIIRE ÕHTUSÖÖGI SOOVITUS: Õhtuse õlle kõrvale passivad sidruni ja tšilliga tulised krevetid

Tulised Krevetid

Unustame korraks liha ja juustu ning valmistame õhtuse õllenaudingu kõrvale mereande - valmistame kiiresti teravad, tulised, sidrunised krevetid. Maitsed.ee pakub välja retseptivideo, kuidas valmistada õhtuse õllevaliku kõrvale taldrik tuliseid krevette vaid mõne minutiga.
Loe edasi...

KIIRE ÕHTUSÖÖGI SOOVITUS: Küpsetuspaberis hautatud kanafilee neljal moel

Küpsetuspaberis hautatud kanafilee neljal moel

Imelise õhtusöögi küpsetamiseks ei pea alati kulutama palju aega, vahendeid ning omama peakokatiitlit. Vahel saab õhtusöögi ka vaid küpsetuspaberisse keeratuna kuumas ahjus valmis teha.
Loe edasi...

KIIRE ÕHTUSÖÖGI SOOVITUS: Täiuslik fish'n'chips väärtustab head kala ja mõnusalt krõbedaid kartuleid

Fish'n'Chips

Brittide kõige kuulsam gastronoomne lisand maailma toidukultuuri on loomulikult nende kuulus Fish'n'Chips ehk kala ja kartulid, mis said üle kogu saare kuulsaks 19. sajandi teisel poolel, kui ootamatult sattusid kokku tööstusliku kalapüügi algus ning väljaarenenud raudteevõrk üle Inglismaa.
Loe edasi...

KIIRE ÕHTUSÖÖGI SOOVITUS: Krõbeda taignaga suitsupeekoni ja porrulaugu quiche

Quiche

Laupäeval tasuks kutsuda külla sõbrad või sugulased ning nendega aega veeta. Et lõbutsemise ajal ka kõhutäiteks midagi pakkuda oleks, tasuks küpsetada üks kodune quiche ehk soolane ja lahtine pirukas.
Loe edasi...

KIIRE ÕHTUSÖÖGI SOOVITUS: Viie minuti riisinuudliwok kana ja brokkoliga

Wok

Taaskord seisame rumala pilgu ja tühja korviga keset selvehalli ning otsime nutifonist mingitki inspiratsiooni, mida õhtuks lauale panna. Kaugemale pole vaja vaadata, Maitsed.ee portaalist on kohe abi - valige õhtusöögiks tervislik ja ülikiirelt valmiv riisinuudliwok kana ja brokkoliga.
Loe edasi...

KIIRE ÕHTUSÖÖGI SOOVITUS: Kartuli-singi ahjuvorm

Kartuli-singi ahjuvorm

Lihtne, kuid maitsev. Kiire, kuid toitev. Nende kahe fraasiga saab väga hästi võtta kokku tänaõhtuse retsepti - kartuli ja singi kombinatsioon juustu ning munaga viib keele alla.
Loe edasi...

KIIRE ÕHTUSÖÖGI SOOVITUS: Ahjus valmistatud kanakintsud tomatite, artitšokkide ja kapparitega

Ahjus valmistatud kanakintsud tomatite, artitšokkide ja kapparitega.

Kogupere õhtusöök peab olema nii toitev kui ka kõigile maitsete ja aroomide poolest sobiv. Ahjus valmistatud kana maitseb aga kõigile ning tänane retsept on hea viis õpetada näiteks lapsi sööma kappareid ja artitšokke.
Loe edasi...

KIIRE ÕHTUSÖÖGI SOOVITUS: Sidrunivõikastmega praetud lõhefilee kogu perele

Teisipäeva õhtu ning kõik ideed, mida perele söögiks pakkuda on otsas? Aitame teid välja kiire, aga mõnusa lõhefilee retseptiga.
Loe edasi...

KIIRE ÕHTUSÖÖGI SOOVITUS: Itaallastele keelatud ehk ühepajalasanje

Ühe paja lasnje

Itaallased tõmbavad hirmust kaameks, kui neile pakkuda välja, et lasanjet võiks valmistada ühes pajas ja mitte ahjus, vaid pliidil.
Loe edasi...

KIIRE ÕHTUSÖÖGI SOOVITUS: Valmistame küpsetuspaberis 12-tunni seakülge

Paberis küpsetatud sealiha

Täna on pigem tegemist toidutehnoloogia soovitusega, kui otseselt toidu või retseptiga. Nimelt õpetame tehnoloogiat, kuidas valmistada küpsetuspaberisse mähituna maailma kõige mahlasemat sealiha.
Loe edasi...

KIIRE ÕHTUSÖÖGI SOOVITUS: Ideaalsed Itaaliapärased röstkartulid

Röstkartulid

Röstitud kartulid on vahel mõnusad süüa ka paljalt ehk ilma lisanditeta või vaid väikese kastmega. Üldjoontes aga täidab kartul meil ikka liha või mõne muu põhitoiduse kõrval täiendaja rolli. See ideaalsete Itaaliapäraste röstkartulite retsept aga tõukab kartuli troonile.
Loe edasi...

KIIRE ÕHTUSÖÖGI SOOVITUS: Tõeline Itaalia pasta ehk munaga Pasta Carbonara

Pasta Carbonara

Tõeline Itaaliapärane pasta carbonara ehk valge kastmega spagettid suitsusingiga ei kasuta iial kastmena koort. Imelise valge kastme tekitavad roale ümber lahtiklopitud munakollased ja pastakeeduvesi.
Loe edasi...

KIIRE ÕHTUSÖÖGI SOOVITUS: Tomatid viiel erineval moel täna õhtuks

Tippkokk Jamie Oliver pani kokku video viiest oma lemmikuimast tomatiretseptist: tegemisele tuleb maailma parim pitsa, maailma parim BBQ Bloody Mary, karm tšilli-tomati kaste, Mehhikopärane tomatisupp ja külm tomatisalat.
Loe edasi...

KIIRE ÕHTUSÖÖGI SOOVITUS: Rebitud sealiha ehk pulled pork burger

Kiire saab öelda vaid selle õhtusöögi soovituse kohta, kiire aga ei saa öelda antud burgeri valmistusviisi kohta. Fakt on see, et koos küpsetamise, hilisema kokku sorteerimisele ja turul käimisega võtab see õhtusöök aega soliidsed 12 tundi. Asume aga kiirelt asja kallale!
Loe edasi...

KIIRE ÕHTUSÖÖGI SOOVITUS: Mack&Jeezy ehk kreemised makaronid juustuga

Tartu Mill

Maailmakuulus näitleja Terry Crews õpetab meile, kuidas valmistada 25 aastat nende peres traditsiooniliseks jõulutoiduks ja BBQ lisandiks olnud juustusteid makarone ehk Mack&Jeezy't.
Loe edasi...