Hiltoni baarmen Kristo Rand ütles tunnuskokteili tutvustusel, et tekiila valiti kokteili alkoholiks, kuna selle maitset on mustika tugeva olemuse tagant kokteilis tunda. "Ingver annab sooja ja jõulutunnet, tüümian maalähedust. Kokteilis on ka paar üllatust, mida ei saa avaldada," mainis baarmen.

Hilton Tallinn Parki tegevjuhi Daniel Habersatteri hinnangul on tänane Eesti baari- ja kokteilikultuur teinud viimase paari aastaga suure arengu ning hotellil on soov selle arendamisel kaasa rääkida.

„Tahame pakkuda kvaliteetset kokteilimenüüd, mille jooke tarbitakse maitseelamuse saamiseks,” ütles Habersatter. Seda eesmärki kannab ka uus loodud majakokteil. Hiltoni hotellikett on tundud oma eriliste kokteilide poolest. Näiteks lõi maailmakuulsa piña colada kokteili 1954. aastal just Caribe Hiltoni baarmen.

Hetkel ei ole hotelli signatuurkokteilil veel nime. Minge maitsma ja andke joogile nimi!