02.12.2016, 19:30
AUHINNAMÄNG: Kelle käed valmistavad sealihalõike paneeringus — Rolf Roosalu, Silver Laasi või Allar Levandi?
Veski Mati auhinnamängus on vaja vastata, kelle käed valmistavad retseptiklipis süüa ja sa võid võita tõeliselt laheda auhinna — aasta jagu Veski Mati tooteid ja kolmekäigulise õhtusöögi kahele restoranis RIIS. Head nuputamist ja mõnusaid maitseelamusi!
Kui oled video ära vaadanud, siis saad vastata, kes neist sealihalõike valmistas — Rolf Roosalu, Silver Laasi või Allar Levandi?
Mängu reeglitega tutvu SIIN ja vaata retsepti allpool.
Sealihalõigud keefiri ja riivleiva paneeringus
Retsept: Grete Šillis
- 200 g sealiha seljakarbonaadi
- keefiri
- pakk Veski Mati Riivleiba
- hakklihamaitseainet
- tükeldatud aedube
- paprikat
- suvikõrvitsat
- õli küpsetamiseks
Lisa ühte kaussi keefir ja teise riivleib. Lõika seljakarbonaadist keskmise suurusega tükid ja tambi õrnalt lihahaamriga läbi. Aseta tambitud liha viil esmalt keefiri ja seejärel riivleiva sisse. Kuumuta pann ja aseta paneeringus liha viilud pannile ning prae mõlemalt poolt vähemalt 10 minutit või kuni liha on seest küpsenud. Keeda aedoad ning grilli grillpannil paprikatükid ja suvikõrvitsaviilud ning serveeri koos paneeritud lihaviiludega.