28.11.2016, 19:30
Üllata end maitsetega Jaapanist — misosupp Vermicelli pastaga
Misosupp on jaapani rahvustoit. Hooajalise supi põhi on aasta läbi sama, koosnedes tofust, wakamest ja kevadsibulast, kuid lisandeid võid lisada enda maitse või aastaaja järgi. Vaata, kuidas valmib misosupp Vermicelli pastaga.
Misosupp Vermicelli pastaga
Retsept: Mari-Liis Tammik, Miam Catering
Kogus kahele
- 0,5 l vett
- 2 spl misopasta
- 100g šiitake või shimeji seeni
- 100g Veski Mati Vermicelli pasta
- 100g wakame-salat
- nori lehed
Keeda Vermicelli pasta pakendil oleva juhendi järgi. Kuumuta vesi keemiseni ja lisa misopasta. Lisa seened ja keeda 3 minutit. Serveerimiseks laota supikausi põhja Vermicelli pasta, wakame-salat ja seened. Kalla kaussi kuum misopuljong ja kaunista nori lehtedega.
- Kõik Veski Mati pastad on valmistatud durumnisujahust. Loe durumnisujahu kohta siit: Viis fakti, mida võiks teada durumnisujahust.