31.10.2016, 09:29
KIIRE HOMMIKUSÖÖGI SOOVITUS: Ricottapannkoogid vahtrasiirupipeekoniga
Pannkoogid on väga tugevalt meie lapsepõlve lemmiksöökide nimekirjas esindatud, samas Eestis on pannkooke söödud alati magusana ja enamasti vanaema moosidega. Viimasel ajal on tulnud juurde ka siirupite ja muude lisanditega pannkookide mekkimine.
FOTO:
Koostisosad:
Ricottapannkoogid vahtrasiirupipeekoniga
- Muna
- Rucotta't
- Vahukoort
- Jahu
- Küpsetuspulbrit
- Peekonit
- Vahtrasiirup
- Oliiviõli
Soolaselt pannkookide söömine on aga meile võõras. Seetõttu olekski viimane aeg proovida järele, kuidas maitsevad paksud pannkoogid vahtrasiirupiste peekoniviiludega. Katsetage!