26.10.2016, 19:30
Kaera-kookospallid on tervislik suupiste
Kas teadsid, et tänapäevases menüüs nii argist kaera kasutati algselt meditsiinilistel eesmärkidel, alles hiljem sai sellest toit! Kui tavaliselt oled harjunud sööma kaerahelbeputru või kaerahelbeküpsiseid, siis seekord valmivad kaera-kookospallid.
Kaera-kookospallid
- 250 ml Veski Mati Kaerahelbeid
- 250 ml kookoshelbeid
- 100 ml roosuhkrut või agaavisiirupit
- keevat vett ( kogus sõltub õige konsistentsi saavutamisest)
- kookoshelbeid pallide katmiseks
Blenderda kaerahelbed. Lisa kookoshelbed, suhkur/agaavisiirup ja keev vesi. Vett lisa nii palju, et saavutada õige konsistents. Vormi pallid kookoshelvestes ja enne serveerimist lase toatemperatuuril taheneda (mitte külmikus).