Maia Smõsnova

13. novembri brunch'il on meil menüüs:

  • madalal temperatuuril küpsetatud kuivmarineeritud forell, paprika-sibulamoos, nõrutatud hapukoore ja Yorkshire pudinguga
  • tatrapliinid heeringa-sinihallitusjuustusalatiga
  • veiseliha-peedi böff, fenkolikreem ja õhukesed röstsaiad
  • quacamole salat praetud kana ja tortilla-taco chipsidega
  • kinoa-peedisalat mee ja seemnetega üleküpsetatud kitsejuustuga
  • kõrvitsahummus vürtsikate kikerhernestega
  • selge köögivilja-suitsuangerjasupp
  • tuuletaskud ricottakreemiga
  • crepes Suzett
  • Kaiserschmarrn

Hind ühele huvilisele: 39.00 eurot
Hind alla 12a lapsele: 19 eurot
Hind viiesele grupile: 170 eurot (34 eur/in)

Kursuse algus kell 12 ja lõpp orienteeruvalt kell 16.

* Igale osalejale kingitus

Lisaks maitsvatele toitudele pakub Svensky Kaubanduse AS Mimosa kokteili, Vigna Dogarina Prosecco`t, Thatcher`s siidreid, õllesid ja Acqua Panna mineraalvett.

Registreeruda saab emaili aadressil: yritus@epl.ee

Kokakool-brunch toimub Toiduakadeemias, Lootsi 8, Tallinn

Tähelepanu! Tegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada teie tervist.

Loe hiljem
Jaga
Kommentaarid