26.10.2016, 09:34
FOTOD: Pühapäevasel "Maitsed.ee Kokakooli" brunch'il valmistati Benedicti mune ja šokolaadibrioche'i
Nädalavahetusel toimus Toiduakadeemias "Maitsed.ee Kokakooli" raames brunch, kus kondiiter Kertu Lukas õpetas, mida sellel imelisel söömaajal lauale panna.
FOTO:
"Oluline on, et oleks aega head ja paremat valmistada ja oleks aega seda kõike nautida. Lauale sobivad igasugused küpsetised, munaroad, marineeritud liha ja kala, vorstikesed, salatid, pannkoogid ja puuviljad. Brunchi söökide valmistamisele kulub kindlasti rohkem aega ja vaeva kui tavalise kiire hommikusöögi tegemiseks," selgitab Lukas.
"Maitsed.ee Kokakooli" brunch'il õpiti valmistama viite erinevat rooga:
- Muna Benedicti moodi
- Ideaalsed pannkoogid seenetäidisega
- Spinati, feta ja chorizo quiche
- Šokolaadibrioche
- Sidruni-kardemoni glasuuriga ricotta pontšikud
Järgmine pühapäevane brunch toimub 13.novembril Sesooni peakoka Maia Smõslovaga. Osalemiseks saada email: yritus@epl.ee