• 1,5 dl Veski Mati Riivleib
  • peotäis hakitud peterselli
  • 2 hakitud küüslauguküünt
  • riivitud sidrunikoor
  • 200 g poolitatud kirsstomateid
  • värsket tüümiani
  • 2 spl kappareid
  • 400 g roogitud räimed või räimefileed
  • sool, pipar
  • oliiviõli
  • serveerimiseks sidrunisektoreid

Piserda ahjuvorm oliivõliga. Sega omavahel riivleib, hakitud petersell, küüslauk, sidrunikoor, sool ja pipar. Nirista segu sisse umbes 2 spl oliiviõli ja sega läbi. Laota räimed ahjuvormi põhjale. Piserda oliiviõliga ning maitsesta soola ja pipraga. Laota kaladele lisaks poolitatud kirsstomatid ja kapparid. Kõige peale puista riivleivasegu. Küpseta 200-kraadises ahjus 15 minutit, kuni riivleib on kuldne. Enne serveerimist piserda vorm sidrunimahlaga üle. Puista peale värsket tüümiani. Serveeri soojalt.

Kuidas see lugu Sind end tundma pani?

Rõõmsana
Üllatunult
Targemalt
Ükskõikselt
Kurvana
Vihasena