12.10.2016, 19:30
Soolased minipannkoogid on hommikused lemmikud nii nädala sees kui ka puhkepäevadel
Maitsvaim hommikusöök on pannkook. Valmista need täisterajahust ja saad paraja annuse tervislikkust juurde. Kui hommikusöögist mõni pannkook peaks üle jääma, siis saad väiksed pannkoogid mugavalt kaasa pakkida — vahepalaks tööle või kooli!
Minipannkoogid
Mari-Liis Tammik, Miam Catering
- 3,5 dl Veski Mati Täistera kaerajahu
- 3,5 dl Veski Mati Täistera rukkijahu
- 1 spl pruuni suhkurt
- soola
- 1 spl küpsetuspulbrit
- praadimiseks võid
- 4 sibulat
- 2 spl palsamiäädikat
Sega kausis jahu, suhkur, sool ja küpsetuspulber. Lisa vett nii palju, et tainal oleks hapukoore-laadne konsistents. Jäta pannkoogitainas 15 minutiks seisma. Samal ajal kuumuta pannil või ning prae sibulad madalal kuumusel klaasjaks, lisa sool ning lase kaane all karamelliseerida. Seejärel lisa palsamiäädikas ja lase veel paar minutit kaane all haududa. Kuumuta puhtal pannil või ning tõsta supilusikatäis tainast pannile ning prae pannkooke kuni on kuldsed. Serveeri hapukoore ja karamelliseeritud sibulatega. Kaunista maitserohelisega.
Kuidas maitseb?