11.10.2016, 19:30
Pasta Basilico on toitev ja viib keele alla!
Kui lisada kvaliteetsest durumnisujahust valmistatud pastale pestot, on tulemuseks nauditav ja toitev roog. Durumnisujahu tagab selle, et pasta ei muutu keetmisel klimbiks ega kleepuvaks. Vaata lähemalt retseptiklipist, kuidas valmib pasta Basilico!
Pasta Basilico
Retsept: Grete Šillis
- 100 grammi Veski Mati Fusilli pastat
- 4 tl basiilikupestot
- 2 tl seedermänni seemneid
- oliiviõli
- 2 küüslauguküünt
- parmesani juustu
- meresoola
Kalla kastrulisse vesi, lisa sool ja aja keema. Lisa keevasse vette pasta ning keeda 10 minutit kuni al dente. Puhasta küüslauguküüned ja haki peeneks. Kuumuta pann, lisa oliiviõli ja peeneks hakitud küüslauk. Prae küüslauk kuldseks ning lisa seedermänni seemned ning rösti neid kergelt pannil. Kurna pasta ja lisa pannil oleva küüslaugu ja seedermänni seemnete hulka, lisa pesto ja keera kuumus pliidilt maha. Sega komponente omavahel kergelt pannil mõni minut. Serveeri pasta ja lisa mõnusalt parmesani juustu.
- Kõik Veski Mati pastad valmistatakse vaid durumnisujahust!