05.10.2016, 19:30
Maasikasushi — hea valik vahelduseks ka sushisõbrale!
Kui sulle sushi maitseb, siis on vahelduseks väga hea proovida maasikasushit. Kui sa sushist suuremat ei pea, siis on maasikasushi just see, mida võiksid proovida, sest tegu ei ole traditsioonilise sushi, vaid hoopis ühe mõnusa magusa ampsuga!
Maasikasushi
Retsept: Mari-Liis Tammik, Miam Catering
- 250 ml kookospiim
- 250 ml vesi
- 300 ml Veski Mati Sushiriis
- 0,5 tl sool
- maasikad
- 80 g šokolaad
- 2 spl toorjuust
Keeda sushiriis kookospiima, soola ja veega pakil oleva juhendi järgi. Jahuta sushiriis ja vormi käte vahel 2 cm läbimõõduga pallid. Šokolaadikreemi jaoks sulata meelepärane šokolaad veevannil, lisa toorjuust ning sega ühtlaseks. Kaunista sushipallid maasikaviilude ja šokolaadikreemiga.
Kuidas keeta erinevaid riisisorte, seda loe SIIT.