Külastajate kaasaelamisel selgub messil ka 20. Eesti meister - aasta kelner 2016. Koolitoitlustajatele on suunatud erialane teabepäev - kalapäev!”

Igal aastal meelitab toidumess Tallinnasse kohale ligi 6000 proffi ja 3000 toiduhuvilist, kes tulevad tutvuma uute pakkujate, uudistoodete ning toidutrendidega. Eesti Näituste messikeskuse täidavad Eesti toiduainetööstuse, toitlustuse, hotellinduse, müüjate ja vahendajate esindajad.

Tallinn FoodFesti profiprogrammis on traditsiooniliselt võistlused kokkadele – aasta kokk ja noorkokk. Selguvad parimad noored kondiitrid ja pagarid kutseõppeasutustest. 20. korda jagatakse välja tiitel aasta parimale kelnerile Eestis. Baarmenid võistlevad edasipääsu ja õiguse eest Eestit esindada rahvusvahelisel Riga Black Balsam Global Challenge konkursil.

Toidumess, mille Profexpo algatas juba aastal 1993, toob kord aastas kokku Eesti toiduvaldkonnaga seotud tegijad. Tänavu on osalejaid, kes oma kaupu või teenuseid tutvustavad, ligi 200.

Loe hiljem
Jaga
Kommentaarid