01.10.2016, 19:45
Kolm põlve lihunikke avas Tallinnas oma esimese lihapoe
Virumaalt pärit lihameistrite meespere on erinevaid retsepte ja liha valmistamise viise timmitud juba kolm põlve järjest. Nüüd avasid mehed Tallinnas lihapoe Matsimoka Butchery.
“Sellist salaamit pole Eestis kindlasti varem tehtud, kus traditsioonilises Itaalia retseptis asendatakse komponendid kohaliku sealiha ja küüslauguga ning lastakse sel siis veel kuu aega valmida,” rääkis Inno.
Lihapoe põhilisteks hitt-toodeteks on aga ikka põlvest-põlve pärandatud retseptide järgi tehtud lihad ja vorstid.
"Kõige olulisemad lihasuitsutamisnipid olengi saanud hoopis vanaisalt,” mainib Inno.
Matsimoka toodetega lihapood avati Solarise Keskuse 0-korrusel.