“Meile sobib just elus, pastoriseerimata ja filtreerimata lager-õlu, mida on hea kerge näiteks saunas rüübata. Nendes õlledes on oma saare kiiks selgelt sees. Esimesed retseptid tegime koos tuntud Slovakist õllemeistri Jan Komaga. Nüüd jätkab igapäevaselt juba meie oma õllemeister, vaid 26 aastane, kuid väga hea ninaga Maive Konts,” ütles Pink.

Hiiumaa Pruulikoja restoran-õlletehas avati Kärdla südalinnas 2016. aasta suvel. Esimene, 12000-liitrine partii müüdi ära kohapeal. Peale tehase täielikku avamist jõuavad uued auhinnatud õlled üle Eesti. Pruulikoja võimsus on 1000 liitrit päevas.

Beer Star Baltic 2016 konkursilt eestlaste võidetud medalid:

  • Hiidlase Tööölu (Hiiumaa Pruulikoda); pronks “English Style Pale Ale” kategoorias
  • Nisu Willem (Hiiumaa Pruulikoda); hõbe “German Style Weissbier” kategoorias
  • Hiiumaa Hele (Hiiumaa Pruulikoda); hõbe “German Style Helles Lager” kategoorias
  • Tömmu Iidlane (Hiiumaa Pruulikoda); hõbe “European Style Dark/Munich Dark Beer” kategoorias
  • Tafel Bier (Hiiumaa Pruulikoda); hõbe “German Style Märzen” kategoorias
  • Viru Premium Estonian Beer (Baltic Beer Company); International Style Pilsener kategoorias