Retsept: Tuuli Mathisen

Valmistamisaeg: 15 minutit + 2 tundi külmas hoidmiseks
Umbes 20 pallikest

  • 100 g toasooja võid
  • 0,5 dl pruuni suhkrut
  • 1 tl vanillsuhkrut
  • 2 sl kakaopulbrit
  • 3 sl tavalist või kakaoga kondenspiima
  • 50 ml kanget kohvi
  • 2 dl Veski Mati Täisterakaerahelbeid
  • 2 dl Veski Mati Odrahelbeid
  • kookoshelbeid

Vahusta toasoe või suhkru ja vanillsuhkruga. Lisa kakaopulber, kondenspiim ja kohv. Sega kõik läbi ning lisa siis kaera- ja odrahelbed. Aseta mass paariks tunniks külma. Vormi käte vahel ümmargused pallid ja veereta neid kookoshelvestes.
Head isu!

  • Kaeratoidud on kergesti omastatavad ja kasulikud seedimisele. Kaerahelveste regulaarsel söömisel on märgatav kolesteriini- ja suhkrusisalduse vähenemine veres.
Jaga
Kommentaarid