Lisaks on meatza üks kergemaid retsepte, mida läbi koostisainete varieerimise käigult muuta ja samas lihtne ka määratud koostisosade järgi valmistada. Boonusena saab meatzat üsna lihtsalt valmistada ka pannil.

Proovi järele!

Valmistamine
  • Põhja valmistamiseks sega hakkliha riivitud porgandiga ning lisa juurde maitseained (näiteks meresool, pipar, purustatud küüslauk ja natuke tšillit). 
  • Vormi sellest pizzapõhi ning seejärel aseta kuumale pannile. 
  • Küpseta kaane all kuni põhi on kergelt pruunistunud, seejärel keera ümber. 
  • Enne keeramist võid üleliigse vedeliku pannilt ära valada, nii saab põhi tugevam. 
  • Kui põhi on ümber keeratud, kata see tomatipasta, ananassi tükkide, riivitud suvikõrvitsa ja juustuga. 
  • Lase kaane all madalal tulel ligikaudu 5 minutit küpseda. 
  • Head isu!