Retsept: Mari-Liis Tammik, Miam Catering

  • 3 väiksemat maguskartulit (bataati)
  • sool
  • õli
  • 1 tk sibul
  • 2 tk küüslauguküünt
  • 1 tk jalapenopipar
  • 200 g maisi
  • 200 g Veski Mati Punast aeduba
  • 1 tl paprikapulbrit
  • 1 tl vürtsköömnet
  • soola (maitse järgi)

Avokaadokreem:

  • 1 avokaado
  • ½ laimimahl
  • näpuots soola

Salsa:

  • 1 suur tomat
  • hakitud koriander
  • sool, pipar

Augusta kahvliga kartulid. Vala kartulitele õli ja sool. Küpseta 200 kraadi juures 20 minutit.
Samal ajal tükelda 1 sibul, pruunista see pannil. Lisa tükeldatud küüslauk, jalapeno, mais, Veski Mati (eelnevalt keedetud) punane aeduba. Maitsesta paprikapulbri, vürtsköömne ja soolaga. Ahjus valmis küpsenud maguskartulid lõika pikuti lahti ja täida aedoa-maisitäidisega.

Avokaadokreemi jaoks purusta avokaado viljaliha peeneks, lisa laimimahl ja sool. Salsa jaoks haki tomat väikesteks kuubikuteks, lisa maitseained. Serveeri täidetud maguskartulid tomatisalsa ja avokaadokreemiga.

Jaga
Kommentaarid