Financial Timesi restoranikriitik: Hämmastav kui palju on Tallinnas väga häid restorane
Enam kui 20 aastat Financial Times'i veergudel oma restoraniarvustuste kolumni kirjutav endine Londoni restoranipidaja Nicholas Lander ütles Maitsed.ee-le antud intervjuus, et teda hämmastab, kui palju on Tallinnas restorane üldse ja kui paljud neist on väga kõrge tasemega.
"Olen varem käinud Riias, kuid Tallinna jõudsin esimest korda. Nende kahe-kolme Tallinnas senini tehtud restoraniskäigu valguses olen väga rahul siin toimuvaga. Hämmastav, kui palju on Tallinnas tipprestorane," mainis Lander.
Lander esines eile Tallinnas toimunud Sauce2016 gastronoomiakonverentsil loenguga sellest, mida tuleks teha, et olla eduka restoranipidaja.
Maitsed.ee uuris aga teenekalt kolumnistilt ja raamatute autorilt hoopis selle kohta, kuidas õigesti lugeda lehtedes avaldatavaid restoraniarvustusi, millised on tema meelest hetke põnevamad toidupiirkonnad ja restoranid ning mis on viimase 20 aastaga restoranikultuuris enim muutunud.