Kui varasematel aastatel on heategevusliku loteriiga toetatud köögitehnika soetamist väikestele maakoolidele, siis sel korral on turniiri eel ja selle ajal võimalik soetada loteriipilet, mille tuludest toetatakse paljude Eesti tippkokkade kasvulavaks olnud Kuressaare Ametikooli kahe kokandusõpilase praktikat välismaistes tipprestoranides. Pihel loodabki, et edaspidi õnnestub turniiriga külastada erinevaid Eestimaa paikasid.

Sel aastal on Chefs’ Cup oma jõud ühendanud 17.-19. septembrini Tallinnas toimuva rahvusvahelise restoraniäri foorumiga Sauce. Nii on lisaks jalgpalliturniirile noorte kokkade praktikavõimalustesse panustamas ka Sauce konverents, korraldades 17. septembri õhtul Kuressaare Kuursaalis heategevusliku õhtusöögi Secrets of Saaremaa, kus valmistavad õhtusöögi parimad Saaremaa kokad ja tippkokad Soomest, Taanist ja Venemaalt.

Omavahel võtavad sel aastal mõõtu järgmised restoranid, toitlustusettevõtted ja kokkade meeskonnad: Maikrahv, Kaks Kokka/Ö, Clazz, Hiiu Pubi, Wicca, Cru, Senso, Event Catering, Estonian Burger Factory, Gourmet Coffee, Art Priori, Tartu Dream Team, Latvian Chefs Club, Korsten Armastus & Hea Toit, Kolm Sibulat/Moon.

Varasematel aastatel on Chefs Cup’il Eesti restoranide jalgpallimeistriks kroonitud:

  • 2011. aastal – Swissoteli Horisont;
  • 2012. aastal – Alexander restoran;
  • 2013. aastal – Swissoteli Horisont;
  • 2014. aastal – Event Catering;
  • 2015. aastal – Event Catering.

Eelnevatel aastatel on turniir heategevusliku loteriiga aidatud Lauka, Rosma, Kihnu, Valjala ja Koigi koole.

Võistluse raames toimub heategevuslik loterii, millega on võimalik võita õhtusöök kahele turniiril osalevas restoranis ning muid põnevaid auhindu. Loteriipileteid on võimalik osta ka turniiripäeval toimumiskohas, aga ka osades osalevates restoranides.