05.09.2016, 13:32
LIHAKOOL: Maailma parimad lihunikud õpetavad liha lõikama
Liharümpade õige ja oskuslik lahti lõikamine on üks olulisemaid oskuseid, mida tõsine toiduhuviline peaks oskama. Liha lõikamine õpetab meid toorainet austama, aga peamiselt selgitab meile, milline liha, kus looma küljes asub.
FOTO:
Australian Butchers Guild ehk Austraalia Lihunike Gild on loonud väga põhjaliku videokoolituste sarja, kust võimalik saada informatsiooni, kuidas lõigata lahti terve veis, lammas, siga või kits. Terve veis või siga juhtuvad meie koju harva, samas lambad ja kitsed üha tihemini - terve rümba ostmine toob hinna alla ja pakub võimalust ise otsustada, millist liha, kus kasutada.
Pakumegi Teile võimaluse täpsemalt saada aru, kuidas liha lõigata: