• 1 dl Veski Mati 8-viljahelbeid kliidega
  • 1 dl vett
  • 1 dl laktoosivaba piimajooki
  • 2 tl agaavisiirupit/mett/suhkrut
  • 15 g vähemalt 70% kakaosisaldusega šokolaadi
  • näpuotsatäis soola
  • kaunistamiseks banaaniviile ja kookoshelbeid

Lisa kastrulisse vesi ja aja vesi keema. Keevasse vette lisa laktoosivaba piim, näpuotsatäis soola ja agaavisiirupit. Lase piima-vee segul keema tõusta. Keevasse piima-vee segusse lisa vähehaaval 8-viljahelbeid pidevalt vispliga segu segades. Kui konsistents hakkab paksenema, keera kuumus pliidilt maha ja lisa šokolaad. Jäta puder kaane alla vähemalt 5 minutiks podisema. Serveeri putru kihiti banaaniviilude ja kookoshelvestega.

Lapsed seda armastavad!

Loe hiljem
Jaga
Kommentaarid