Retsept Grete Šillis

  • 450 g laktoosivaba toorjuustu
  • 250 g laktoosivaba vahukoort
  • 2,5 spl heledat suhkrusiirupit
  • 300 g Veski Mati Krõbedat marjamüslit
  • 120 g laktoosivaba võid
  • 4 väikest värsket passiooni

Kalla uhmrisse (või köögikombaini) müsli ja purusta peeneks. Sulata kastrulis või ja sega purustatud müsli hulka. Äärista põhi ja küljed müslipuru- või seguga ja aseta külma tahenema. Samal ajal kui koogi põhi taheneb külmikus, vahusta vahukoor. Kalla kaussi toorjuust, lisa vahustatud vahukoor ja 2,5 spl heledat suhkrusiirupit. Sega komponendid hoogsalt omavahel kergeks vahuks ja kalla tahenenud koogipõhjale. Jäta külmkappi tahenema vähemalt 3 h või üleöö. Vahetult enne serveerimist uurista passioonidest püree ja aseta koogi peale.

Suus sulav suutäis!

Jaga
Kommentaarid