Prike World Class Eesti võistluse korraldaja Andrei Kazakovi sõnul saavad osalejad end sügisel Miamis toimuvateks World Class baarmenide võistlusteks ette valmistada, osaledes erinevates töötubades, meistriklassides ja koolitustel.

“Treeninglaagris käiakse läbi kõik võistlusvoorud, saab harjutada etteasteid, kuulata loenguid esinemisoskusest,” selgitas Kazakov.

Bootcamp toimub kahes linnas, Rotterdamis ja Amsterdamis, esimeses toimuvad töötoad-koolitused ja külastatakse KetelOne viinatehast, teises saavad baarmenid oskusi praktiseerida viie tärni hotelli baaris Pulitzer.

“Pulitzeris saavad kõik finalistid närve kõditava, kiire pooletunnise kogemuse hotelli külastajatele kokteile valmistades,” kirjeldas Kazakov.

Võistlusel Eestit esindav Regeri Zoo peab Bootcampi peamiseks väärtuseks tutvumist võistluste korraldajate, kohtunike ja teiste võistlejatega, mis aitab leida hea tunnetuse võistlusteks.

“Olen enda jaoks kõik neli võistlusvooru lahti kirjutanud, World Class ei ole koht, kus hämada. Ettevalmistus peab olema põhjalik, ideed 100% autentsed ja argumenteeritud. Pean leidma viisi, kuidas iga kohtunikku üllatada, mis ei ole nende kogemusi arvestades kindlasti lihtne!” ütles Zoo. Samas on ta üsna kindel oma võistlusnärvis, mida ta saab sel nädalal laagris kindlasti veel proovile panna.

Bootcampile järgnev World Class rahvusvaheline finaalvõistlus toimub selle aasta septembris Miamis, kuhu sõidab ka Regeri Zoo.