• 150 g keedetud Veski-Mati Hirssi
  • 1,5 l vett
  • 500 g kartuleid
  • 1 porrusibul
  • 1 sibul
  • 1 porgand
  • 2 küüslauguküünt
  • soola, koriandrit, rohelist pipart
  • 1 dl rõõska koort
  • peterselli serveerimiseks
  • 100 g maasinki

Keeda hirss, vala kastrulisse vesi ja kõik tükeldatud köögiviljad. Keeda pehmeks, maitsesta, püreeri. Lisa koor ja singikuubikud ning hirss, serveeri kuumalt koos peterselliga.

  • Miks on hirss hea? Hirss ergutab inimese närvisüsteemi ja meeleelundkonna tegevust, tugevdab meeleorganite erksust ja nahafunktsioone. Kiirendab ainevahetust.

Kuidas see lugu Sind end tundma pani?

Rõõmsana
Üllatunult
Targemalt
Ükskõikselt
Kurvana
Vihasena
Jaga
Kommentaarid