#1

2 teelusikat oliiviõli
3 hakitud küüslauguküünt
2 kanarinda, hakitud
2 topsi sparglit, poolitatud
1 tops kirsstomateid, poolitatud
1 tops porgandeid, hakitud
1 teelusikatäis pipart
1 teelusikas soola
4 topsi valmis penne makarone
1 tops parmesani juustu

#2

2 teelusikat oliiviõli
1 sibul, hakitud
pool kilo hakkliha
1 teelusikas soola
1 teelusikas pipart
1 purk purustatud tomateid
pool topsi viina
pool topsi toidukoort
4 topsi valmis penne makarone
peterselli ja parmesani kaunistuseks

#3

2 teelusikatäit oliiviõli
140 grammi spinatit
1 tops artitšokisüdameid
450 grammi toorjuustu
1 teelusikas küüslaugupulbrit
1 teelusikas soola
1 teelusikas pipart
2 topsi piima
4 topsi keedetud penne makarone

#4

3 teelusikat oliiviõli
3 küüslauguküünt, hakitud
1 tops vorsti, hakitud
2 kanarinda, hakitud
1 teelusikas cajuni maitseainet
2 topsi köögikoort
4 topsi valmis penne makaraone
1 tops parmesani
1/4 topsi peterselli