KIIRE HOMMIKUSÖÖGI SOOVITUS: Benedikti munad, mida ei saa untsu keerata
Parim hommikusöök maailmas koosneb röstsaiast, pehme kollasega munast, heast peekonist ning kreemisest muna-või kastmest. Oodake ... need imelised koostisosad moodustavad ju Benedikti munad. Valmistame neid siis kodus hommikusöögiks!
Nii siis ... kuidas valmistada seda üht maailma erilisemat hommikusööki ilma stressita? Tuleb teha korralik ettevalmistus ning kasutada õiget tehnikat. Videos kasutatakse sous-vide masinat, kellel seda aga ei ole, saad hakkama ka väga madalal temperatuuril oleva ahjuplaadiga.
Oluline on märkida, et ilma sous-vide masinata saab munad õigesse kontsistentsi neid ka lihtsalt keeduvees leotades. Loe sellest, kuidas munad ideaalselt keeta Maitsed.ee varasemast artiklist - Munakeetmise A ja O: Täiesti uus viis perfektselt keenud munade saavutamiseks.
Sai tuleb võiga röstida ja koos peekoniga ahjus "praadida". Munad jätta poolvoolavaks ning seejärel asetada saia- ja peekonipadjale. Võileib kallata üle Hollandaise kastmega ning sellele veel omakorda raputada peale kas tilli või murulauku. Hakituna.
Vaata, kuidas valmistada Benedikti mune, mida ei saa untsu keerata: