Mahlased ja isuäratavad šašlõkid ja mitmesugused grillvorstid – need on mitte ainult iga kulinaari uhkus, vaid ka kõige ilmekam tunnistus kordaläinud piknikust. No ja tõelise oma ala meistri käte ja hingega valmistatud šašlõkk – see viib lausa keele alla!

UVIC on erinevate šašlõkkide, grillvorstide ja grill-lihade tootmise tõeline ja tunnustatud meister – ettevõte, mida tuntakse mitte ainult Eestis, vaid ka kaugel raja taga. UVIC-u šašlõkid, vorstikesed ja grill-lihad on parima kvaliteedi ja naturaalse maitsega.

Lisaks sellele, et ettevõte UVIC valmistab kõik oma tooted ainult kodumaisest toorainest, eristab seda teistest tootjatest veel seegi, et ettevõte tegeleb lakkamatult toodete täiustamisega, lisades retseptidesse pidevalt uusi noote ning laiendades ja uuendades tootevalikut. Hetkel on UVIC-u sortimendis 250 liiki kõikvõimalikke hõrgutisi igale maitsele – nii neile, kes peavad lugu traditsioonilisest šašlõkist kui neile, kes himustavad midagi tavapärasest erinevat.

Sel hooajal näiteks pakub ettevõte uudistoodetena mitmesuguseid grill-lihasid – suvist, kuldses marinaadis ja teriyaki kastmes grill-liha.

UVIC-u toodetavate šašlõkkide valikusse kuuluvad lisaks traditsioonilisele veel šašlõkk kuldses marinaadis, šašlõkid majoneesi- ja jogurtimarinaadis, “sweet-tšilli” marinaadis kanašašlõkk ja terve hulk teisi maitsvaid lihatooteid.

Kindlasti pakuvad ostjatele huvi erinevad grillvorstid, sealhulgas šašlõki- ja kooresed vorstikesed, lastele mõeldud vorstikesed «Rõõmurull», peenikesed grillvorstid praetud sibula või juustuga, aga ka erinevad suupisted õlle juurde ja teised isuäratavad pooltooted.

Kõike seda tasub kindlasti proovida!

Tähistage jaanipäeva ja teisi tähtpäevi UVIC-u toodetega! Meie šašlõkid, grillvorstid ja grill-lihad pakuvad liharoogade sõpradele ja hindajatele ehtsat naudingut ja muudavad elu tõeliselt maitsvaks.

Jaga
Kommentaarid