Valmistamine
  • Grilli Rakvere inglisepäraseid toorvorste ahjus 250 kraadi juures, kuni need on igast küljest pruunistunud. Samal ajal kuumuta õli suures potis (soovitatavalt malmpotis) ja prae 2,5 cm tükkideks lõigatud toorsuitsupeekonit, kuni see on pruunistunud. Pane peekon kõrvale.
  • Lisa õliga samasse patta sibulad ja küpseta 5 minutit madalal kuumusel. Sega hoolega, kuni sibulad on pehmed. Lisa küüslauk ja küpseta koos sibulatega 2 minutit.
  • Puista toidule paprika- või tšillipulbrit ja küpseta aineid koos veel 1 minuti jagu enne, kui lisad hakitud tomatid, ürdisegu, Worcestershire’i kastme ja suhkru/mee.
  • Kalla juurde puljong, lisa pruunistatud Rakvere toorvorstid ja peekon, lase keema. Seejärel vähenda kuumust ja lase 20 minutit keeda. Sega aeg-ajalt, et roog põhja kinni ei jääks. Kurna oad, lisa need pajaroale ja küpseta veel 10 minutit.
  • Maitsesta soola ja pipraga ning serveeri kartulipüree või kuuma krõbeda leivaga.