16.06.2016, 16:55
Briti toidu asjatundja James Ramsdeni lemmikretsept ehk suitsune Inglise vorsti-oapajaroog
FOTO:
Koostisosad:
ames Ramsdeni suitsune Inglise vorsti-oapajaroog
- 450 g Inglisepärast toorvorsti seasooles
- 150 g Inglisepärast toorsuitsupeekonit
- 2 tk Õhukeseks viilutatud sibulat
- 2 tk Küüslauguküünt
- 1 sl Suitsutatud paprika- või tšillipulbrit
- 1 pk Purustatud tomateid
- 300 ml Kanapuljongit
- 1 sl Kuivatatud ürdisegu
- Värsket tüümiani
- 1 pk Valgeid ube või aedube
- Worcestershire’i kastet
- 1 sl Pruuni suhkurt või mett
- Toiduõli
- Soola
- Pipart
“Olen üle kümne aasta Eestis elanud ning üks asi, millest siin elades olen tõeliselt puudust tundnud, on hea Inglise vorst. Olen Rakvere inglisepäraste toorvorstide sünni juures olnud algusest peale ning koostöö tulemusel valmis just see õige ja hea Inglise toorvorst, mis maitseb just täpselt selline kui oleksin tagasi Inglismaal. Nüüdsest ei ole mitte ainult mu hommikusöögid täiuslikud, vaid ka lõuna- ja õhtusöögid, sest inglisepäraseid toorvorste annab suurepäraselt kasutada erinevate roogade juures!” rõõmustab James Ramsden.