„Esimese poe avamise Tartusse tingis eelkõige sobiva pinna olemasolu. Kuna olen ise põhikohaga tartlane, on juhtprojekt just siin muidugi väga praktiline lahendus. Tallinnas on meil kokkulepe Pro Kapitaliga kaubanduskeskuse T1 kohta ning Astriga Balti jaama turu kohta,” selgitab Black Anguse looja, üle kümneaastase lihamüügikogemusega Paavo Villako.

"Tänaseks olen lihaäris olnud nii kaua, et väga harva kuulen selle valdkonnaga seotud küsimust, millele kohe vastata ei oska. Black Anguse poodide loomise ja arendamise juures on muidugi palju rohkem inimesi. Nimekiri meid suuremal või vähemal määral nõustanud professionaalidest on tõesti aukartustäratav. Selline valdkonnasisene toetus on mind väga positiivselt üllatanud," lisab mees.

Jahutatud lihadest on poe valikus vasikaliha Hollandist, talleliha Uus-Meremaalt ja steakhouse’i tasemel veiseliha Lõuna-Ameerikast. Jaheletist leiab ka parti, kalkunit, broilerit vutti, küülikut, sealiha ja juurvilju.

Imre Kose ja Gourmet Club töötas eksklusiivselt meie jaoks välja marinaadid, millega võime kõiki jaheletitooteid kliendi soovi kohaselt kombineerida. Tegu on tõesti unikaalsete marinaadidega, kus on kasutatud looduslikke lihapehmendajaid ja minimaalselt soola, mis toimivad kiiresti ning on ennekõike äärmiselt maitsvad,” kinnitab Black Anguse looja.

Lihade ja lihatoodete hinnatase on seinast seina, näiteks Hispaania vinnutatud sinke viilutatakse vahemikus 16–60 eurot kilogramm. Jahutatud linnuliha on sama hinnaga mis igas toidupoes, Lõuna-Ameerika veisesteikide kilohind jääb 20–40 euro vahele. „Mulle on öeldud, et meil on linna parima hinnaga part, aga kontrollinud pole,” lausub poe asutaja.

Kui on soov saada mingit konkreetset toodet, mida kohe poeletis ei näe, siis kindlasti tasub küsida, nendib Villako.

"Meil on regulaarne rahvusvaheline kaubavedu ja väga võimalik, et saame üsna ekstravagantseid soove täita. Lähiajal üritame tööle saada kauba ettetellimise ja koju toimetamise süsteemi – et kui plaanis on näiteks suurema pidu, ei peaks liha lõikamist-marineerimist poejärjekorras ootama," mainib Black Anguse looja.