Lauast teenindamist ei ole ja joogid tuleb tellida sõbralike ettekandjate käest letist. Kui aga õlut juures tekib mingil hetkel kehakinnitamise soov, tuleks sammud mujale seda, sest toekamat einet, näiteks küüslauguleibu või kanatiibu Pudelis ei pakuta.

Väikeseks ettevaatuseks, et kesvamärjuke liiga kiiresti pead sumisema ei paneks, tellisime juustu- ja lihavaagna, mis tundus efektiivsemalt isu kustutavat kui muu menüüs pakutav. Viie euro eest toodi lauda päris korralik küpsistest, suurtest juustutükkidest ja salaamilõikudest koosnev amps, millest jätkub vabalt kahele inimesele.

LikeALocal.com

Kui on soov minna nädalavahetusel nagu meie seda tegime, siis tasuks varakult juba platsis olla, sest näiteks kella kaheksa-üheksa ajal on õllegurmaanid seltskondade kaupa kõik vabad lauad hõivanud ja ruumi on vaid püsti seismiseks.

Õnneks oli ilm armuline ning leidsime istekohad baariesisel terrassil, mis kubises üksteise võidu suitsu kimuvatest isikutest. Seega, kui on soov suitsuvaba keskkonna järele tasuks pigem siseruumides istuda. Terrassilt avaneb vaade teistele baaridele-kohvikutele ning ümbritsev melu ja jutukad inimesed hoiavad endalgi tuju üleval.

LikeALocal.com

Õlu oli hea, seltskond joviaalne – kõik nagu ühes õllebaaris olema peab. Kuid ühe puuduse siiski tuvastasime – haisvad WC-d, kuhu sisenemine ilma nina kinnikatmata osutus võimatuks. Pigem võiks seda WC-d haisu põhjal juba peldikuks kutsuda, kust hoovavad aroomid hõljusid isegi koridoris ringi. WC on asutuse visiitkaart, aga kui see on koht, mis ei kannata kriitikat, siis eelistaks pigem õllesaali, kus WC-sse minek ei oleks katsumus, kuidas põrandal olevatest loikudest eemale põigata ja okserefleksi kinni hoida.

Teenindus: 10
Atmosfäär: 8
Toidu kvaliteet: 6
Hinna ja kvaliteedi suhe: 8
Paiga sobivus välikohvikuks: 10