Maitsed.ee otsustas samuti järele proovida, mis moodi see on – kõnniteel süüa. Ja et lugejdad andsid Narva maantee terrasside reast enim punkte Zebrale, suundusime sinna. Ilm oli jahe ning kell 13 olid kõik terassile viivad uksed veel kinni, saalis aga lõunatajaid jagus. Üsna pea ei olnud me väljas enam ainsad.

Zebra pakub argipäeviti ka ärilõuna menüüd, kus on pea sama rikkalik valik, kui restorani põhimenüüs. Kes armastab sushit, saab Zebras sellele keskenduda. Et meie kindel soov oli suppi süüa ja päevasupina esitletud kanasupp tundus liiga tavaline, tellisime põhimenüüst Vahemere uhhaa, hinnaga 5.70 eurot, juurde pudeli Aura vett (1.30 eur.).

Nelja-aastane kaaslane küsis „ilma millegita pannkooke“ (ehk pannkoogid moosiga, aga ilma moosita, 3.55 eur.) ja jäätisekokteili (4 eur.), mõlemad olid kirjas lastemenüüs. Ja mõlemad tulid enne, kui väike preili jõudis rahutust väljendada. Koogiga poole peale jõudnud, saabus uhhaa – suur taldrik selge puljongiga suppi, keskel ilutsemas tulipunane vähk kohustusliku sidruniga.

Muu vahemerelise kraamina tuvastasime nn punast ja valget kala, mida täpselt ja kas neid ka Vahemeres ujub, ei tea, kuid matses hästi. Nii hästi, et pannkoogi sööja sõi ära ka suurema osa oma saatja lõunast.

Terrass ise on nii kitsuke, et külastajatel on raske üksteisest mööda pääseda. Suurima üllatuse pakkus siiski see, et tänavamüra ei olnud seal sugugi nii tugev, kui eeldasime. Hea võimalus keset argiruttamist korraks viisakalt maha istuda ja kohvi juua. Magstoidumenüü, muide, on Zebras hõrk, ehkki me ühtegi neist seekord ei proovinud. Kuid läheks mõnel ilusal suvepäeval tagasi proovima küll, kui askeldused sinna kanti viivad.

Teenindus: 7
Atmosfäär: 7
Toidu kvaliteet: 8
Hinna ja kvaliteedi suhe: 6
Paiga sobivus välikohvikuks: 5