Uus Kadakaõlu mõeldud nii kõigile õllenautijaile kui ka neile, kes esimene eelistus pole alati õlu, sest tegemist on kerge ja mõnusa kadakamaitselise joogiga. Puls Kadakaõlu pooleliitrine pudel on ilusa ja omapärase kujuga, sobides kenasti pakkumiseks ka pidulikematel sündmustel.

Õlle serveerimistemperatuur on 7-12 kraadi ning see on ideaalne jook kuumal suvepäeval jahedalt nautimiseks erinevatel üritustel, jaanilõkke ääres või piknikul. Õlu sobib hästi nii grillitoitude kui ka erinevate snäkkide kõrvale, kuid eelkõige pigem eraldi nautimiseks, sest tuleb kadakane mekk ja aroom kõige paremini välja.

„Meie uued retseptid sünnivad koostöös müügi- ja turundusosakonna ning tootmismeeskonnaga, kus arutame omavahel läbi, millised maitsed võiksid eestlastele meeldida ning mis on uued trendid. Sellise personaalse lähenemise abil sünnivad tooted, mida kliendid hindavad,“ räägib Umalas ettevõtte tootearendusest. „Väga suurt rõhku paneme lisaks maitsele ka kvaliteedile ja meie õllepruulimise protsessil hoiab rangelt silma peal meie uus, Lõuna-Saksamaalt pärit õllemeister Rainer Kohnen, kes on aastaid õllepruulimise saladusi õppinud ning praktiseerinud.“

Taani päritolu Harboe Gruppi kuuluv Viru Õlu on üks kolmest suuremast õlletootjast Eestis. Õlletootja ajalugu ulatub aastasse 1975, mil Haljalas alustati õlletootmist. Alates 1991. aastast sai Viru kolhoosi õlletehasest AS Viru Õlu. Märkimisväärne kogus Viru Õlu toodangust läheb üle piiri, sest Halajala tehases valmistatakse toodangut ka emafirmale ning oma toodangut eksporditakse paljudesse riikidesse, eelkõige lähiriikidesse nagu Läti, Leedu, Soome, Rootsi ja Taani.

Viru Õlu tuntumad kaubamärgid on Puls, Palmse ja Tasuja. Traditsioonilist õllevalikut täiendavad gurmeeõlled, maitseõlled ja alkoholivabad õlled. Lisaks valmivad Haljalas asuvas joogitööstuses Pulsi siidrid ja mitmesugused karastusjoogid, millest tuntumad neist on Mõmmi limonaad ja energiajook Hustler. Tootevalikus on ka Ambrosia ja Päikesemarja erinevate maitsetega siirupid.

Jaga
Kommentaarid