Tiskresse tuleb sügisel ainulaadne liharestoran
Tiskre Ärimaja OÜ juhatuse liikme Kristjan-Thor Vähi sõnul on uus restoran esimene Eestis, mis ühendab nii toidukoha kui karni. “Restoranist saab parima kvaliteediga liha koos asjatundliku lihameistri soovitustega nii valmistamise kui kõige juurdekuuluvaga kastmest veinini,” rääkis Vähi.
“Meat Resto & Butchery täidab nišši, mida suured kaubanduskeskused selgelt ei suuda pakkuda – parim tooraine ning personaalne lähenemine igale kliendile.”
300-ruutmeetrises ning 80 kohalises väliterrassiga restoranis hakatakse päevasel ajal pakkuma ärilõunaid. Õhtul muutub toidukoht hubaseks a la carte steigirestoraniks.
Restoran avatakse Tiskre asumi ringtee äärde kerkiva uue ärimaja esimesel korrusel. Hoone arhitektuuri on kavandanud Eesti tipparhitektid Martin Aunin ja Pia Tasa. Restorani sisekujunduse tegi Kristiina Kuus.