Lisa see hoopis pühapäevase lõunasöögi menüüsse. Hispaanlased ise armastavad selle ka saia vahele panna, aga siinkohal peaksin Sind hoiatama - Küll võib küll vahest küllale liiga teha.

Valmistamine
  • Tükelda kartulid. Mina viilutasin, kuid võid ka kuubikuteks lõigata. 
  • Võta välja oma kõige korralikum pann ja aja õli tõeliselt kuumaks. 
  • Kui õli kuum, lisa pannile kartulid ja sibul. Lisa sool ja ülejäänud oliivõli.
  • Oluline on, et kartulid ja sibul ei prae pannil, vaid pigem hauduvad pehmeks. Ja ära soola ning piraga samuti väga koonerda. Muigugi võid omalt poolt lisada ube, peekonit, sellerit. 
  • Samal kui kartulid ja sibulad pannil mõnusasti hauduvad löö lahti 6 muna. Maitsesta soola ja pipraga. 
  • Kui kartul on pehme, kurna need üleliigsest õlist. Õli kogu purki, sest seda saad järgmine kord jälle kasutada. 
  • Kunrnatud kartulid ja sibulad lisa muna segusse. Ning las nad seal olla koos nii 15 minutit. Tee need pisut kahvilga katki, et tulemuseks oleks ühtlasem segu. 
  • Seejärel aja jälle pann koos õliga kuumaks ja vala peale muna-kartulisegu. 
  • Nüüd tuleb kõige lõbusam osa - ehk peaksid oma tortilla de patata ümber pöörama. Kuigi Julio suutis seda edukalt teha pliidi ääres, oleksin pidanud mina oma esimese tortilla de patata kraanikausi kohal ümber pöörama. Kuna osa munasegust ei ole veel täielikult hüübinud, siis on oht, et kogu Sinu pliit, põll ja tööpind on ootamatult seda kuulsat Hispaani omeletti täis. 
  • Kui oled oma omleti edukalt ümber pööranud, lisa pisut pannile õli ja libista see sinna tagasi. Puulusikaga aita äärtest ümmargust vormi tagasi saada. 4-5 minutit veel ja ongi valmis. 
  • Tee pisut juurde värsket salatit ja ma usun, et Sa jääd väga rahule. 







Loe hiljem
Jaga
Kommentaarid