Baarmeni hinnangul hakatakse kokteilides kasutama juurvilju, nende mahlu, viljaliha ja nii edasi, nii selleks, et anda maitset, värvi ja aroomi, kuid ka selleks, et muuta kokteilid tervislikumaks.

"Vastutustundlikku alkoholi tarbimist ei saa pidada kahjulikuks, me soovime saada kokteilis elamust. Mida paremat alkoholi - puhtamat, parimast toorainest - me kasutame ning mida tervislikumad on need lisandid, mis kokteilis kokku segatakse, seda parem on," leiab baarmen.

Etherington-Judge hinnangul võiks 2016. aastal tõusta erilise tähele panu alla jälle viskid, baarmen usub ka sellesse, et Mehhikost päris meskaal võiks olla 2016. aasta trendijook.

"Džinn hakkab tarbimiselt langema, seda peamiselt seetõttu, et viimastel aegadel on väga palju uut ja põnevat selles vallas maailma paisatud. Räägitakse ka, et viin tegevat sellel aastal tagasituleku. Mina ise ootan õunabrändide ja kalvaadoste populaarsuse tõusu," sõnas Etherington-Judge.

Veel ühe trendina mainib baarmen ära selle, et kokteile hakatakse välja mõtlema ja välja töötama selliselt, et mõeldakse selle juurde välja ka vaid selleks kokteiliks sobivad klaasid. Obskuursematest vahenditest hakkavad 2016. aastal leidma enam tee kokteilimaailma ka samblikud, vetikad ja putukad.

Tim Etherington-Judge on tunnustatud baarmen ja Bulleit Brand Ambassador. Tim külastas Eestit teist korda, ka 2015.aasta märtsis käis Tim Eesti parimaid baarmene koolitamas ning täpsemalt rääkimas World Class võistlusest, mille suunas astus Eesti tol hetkel alles esimesi lapsesamme.

Tim alustas oma baarmenikarjääri 2005. aastal, kui avas rannabaari oma kodulinnas Cornwallis Inglismaal, alates sellest ajast on Tim kogunud rahvusvahelist kogemust, juhtides näiteks India Taj Mahal hotelli baari ja Suite baari Uus-Meremaal, mis ledsid sel ajal rohkelt tunnustust- Best Bar, Best Drink Selection, Best Bar Teram ja Best Operator.